Bericht versturen
Thuis

CHANGSHU AZURE IMP&EXP CO.LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

ONGEVEER DE V.S.

 

Co. van Changshuazue, Ltd is de leverancier van de polyesterstapelvezel. Onze productielijnen van de fabrieksproductie in zuidelijk die deel van China, meestal in Jiangsu-Provincie wordt gebaseerd. Totaal is de capaciteit 3000MT/day.

Één van hoofdproducten is 0.9D/1.2D/1.4D/2D/2.5D*25MM/32MM/38MM/51MM witte en zwarte maagdelijke polyesterstapelvezel. Wat is voor het spinnen en van het naaldponsen toepassing voor het produceren van Niet-geweven stof. Uniek verdeelde en geëiste is voor spunlacetoepassing.

 

De andere belangrijkste productie is Lage smeltingsvezel 2-4D*51MM en Holle Vervoegde vezel 3D/7D/15D*51MM/64MM. Het is voor doek, dekbed, hoofdkussen, bank. Al deze vezel is de hele tijd beschikbaar. Wij zullen vaak de prijs volgens marketing prijs bijwerken

 

MARKTdekking

Onze hoofdmarkt is van lokale markt en Aziatische markt. Als Korea, Thailand, India, Rusland, Mexico en Turkije. Maar wij geen cliënt van Brazilië en Amerikaan previousely. De hoop die u nota genomen van zal.

 

Het korte nietje wordt wijd gebruikt, en kan in fijne draad, draadeind en worden gevoeld, en zelfs in vezelige laag worden geweven in Niet-geweven of vilt-maakt. Het kan ook voor het maken van andere materialen, en het vormen van samengesteld materiaal samen met andere materialen worden gebruikt.

 

Polyestervezel, de belangrijkste synthetische vezel. Het zou in traditionele het spinnen technologie en nonwovens kunnen worden gebruikt. Zijn afgewerkt product zal in kledingsmaterialen en stoffen, automobiel binnenlandse, medische behandeling en volksgezondheid, filtermateriaal, huishoudendecoratie, burgerlijke bouwkunde en andere speciale toepassing worden gebruikt.

Bekijk meer over ons
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Afrika

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Opgericht Jaar : 2017

Export pct : 80% - 90%