Bericht versturen
Thuis ProductenPolyphenylene Sulfidevezel

Witte polyfenyleensulfide 2D 51MM voor industriële niet-geweven

Ik ben online Chatten Nu

Witte polyfenyleensulfide 2D 51MM voor industriële niet-geweven

Witte polyfenyleensulfide 2D 51MM voor industriële niet-geweven
Witte polyfenyleensulfide 2D 51MM voor industriële niet-geweven Witte polyfenyleensulfide 2D 51MM voor industriële niet-geweven Witte polyfenyleensulfide 2D 51MM voor industriële niet-geweven

Grote Afbeelding :  Witte polyfenyleensulfide 2D 51MM voor industriële niet-geweven

Productdetails:
Place of Origin: China
Merknaam: AZURE
Model Number: 2D*51MM

Witte polyfenyleensulfide 2D 51MM voor industriële niet-geweven

beschrijving
Producten: Polyphenyleensulfidevezels Titel: tweede
Lange: 51mm, 64mm Volharding: 4.9 cn/dtex
Kleur: wit Vlamvertraging: Uitstekend.
Naam: Polyphenyleensulfidevezels chemicalResistance: Uitstekend.
Hardheid: Hoog meltingPoint: 280-300°C

Productbeschrijving:

Polyphenyleensulfidevezel (PPSF) is een soort vezel gemaakt van polyphenyleensulfide materiaal, met uitstekende chemische weerstand en hoge verlenging.Het is verkrijgbaar in de vorm van weefsel of strengen in breedtes variërend van 0PPSF heeft een uitstekende weerstand tegen hoge temperaturen en chemicaliën, waardoor het zeer toepasbaar is in verschillende industriële toepassingen.waardoor het een ideaal materiaal is voor een breed scala aan toepassingenPPSF is een uiterst duurzaam materiaal en kan in verschillende situaties worden gebruikt, onder meer in de automobiel- en ruimtevaartindustrie.

 

Kenmerken:

 • Polyphenyleensulfide
 • Polyphenyleensulfidefilament
 • Hoge verlenging
 • Hoge hardheid
 • Hoge treksterkte
 • 51 mm lengte
 • 64 mm lengte
 • Witte kleur
 

Technische parameters:

Vastgoed Waarde
Weerstand Uitstekend.
Resistentie Hoog
Kookpunt > 400°C
Chemische weerstand Uitstekend.
Verlenging Hoog
Lange 51 mm, 64 mm
Hardheid Hoog
Treksterkte Hoog
Dichtheid 10,3-1,4 g/cm3
Smeltepunt 280-300°C
 

Toepassingen:

AZURE Polyfenyleensulfidevezels

Modelnummer: 2D*51MM

Oorsprong: China

Polyphenyleensulfidevezels zijn een ideale keuze voor toepassingen die uitstekende chemische weerstand, hoge sterkte en hardheid vereisen.

Polyphenyleensulfidestof wordt veel gebruikt voor industriële filtratie, automobielinterieurcomponenten en andere hoogwaardige toepassingen.

Polyphenyleensulfidecomposite wordt vaak gebruikt in de luchtvaart, de automobielindustrie en andere high-end toepassingen vanwege zijn hoge sterkte en duurzaamheid.

Polyphenyleensulfidefilament wordt vaak gebruikt in medische apparaten en sportartikelen vanwege zijn uitstekende slijtvastheid.

 

Aanpassing:

Gepersonaliseerde polyfenyleensulfidevezels

Bent u op zoek naar Polyphenyleensulfide Textile, Polyphenyleensulfide Fiber of Polyphenyleensulfide Composite?

 • Merknaam: AZURE
 • Modelnummer: 2D*51MM
 • Oorsprong: China
 • Dichtheid: 1,3-1,4 g/cm3
 • Kookpunt: > 400°C
 • Weerstand: hoog
 • Weerstaanbaarheid: Uitstekend
 • Strekkracht: hoog

Onze polyphenyleensulfidevezel biedt een ongeëvenaarde combinatie van eigenschappen en prestaties en is ontworpen om superieure prestaties te bieden in een breed scala aan toepassingen.Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over dit geweldige product..

 

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en service voor polyfenyleensulfidevezels

Wij bieden uitgebreide technische ondersteuning en service voor polyphenyleensulfidevezelproducten.Ons team van ervaren professionals kan u helpen het juiste product te kiezen voor uw behoeften en kan uw vragen beantwoordenWe bieden ook een verscheidenheid aan diensten, zoals installatie, onderhoud, testen en reparatie diensten, om ervoor te zorgen dat uw Polyphenylensulfide vezel product voldoet aan uw behoeften en verwachtingen.

Onze technische ondersteuning is 24/7 beschikbaar om vragen te beantwoorden over onze producten en diensten.We zijn vastbesloten om onze klanten de best mogelijke service en ondersteuning te bieden.Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending

Polyphenyleensulfidevezel wordt meestal verpakt in afgesloten plastic zakken of warmtebesloten zakken om het te beschermen tegen omgevingsfactoren zoals vocht, stof en andere bronnen van verontreiniging.De zakken worden vervolgens in kartonnen dozen of kratten geplaatst voor verzending.

Als de zending naar het buitenland gaat, wordt aanbevolen de vezels in waterdichte plastic of metalen containers te verpakken.Dit zal helpen de vezels te beschermen tegen de elementen en andere bronnen van verontreiniging tijdens het vervoer.

Het is belangrijk dat de verpakking duidelijk is geëtiketteerd met de inhoud en de contactgegevens van de afzender.Alle zendingen moeten verzekerd en gevolgd worden om ervoor te zorgen dat de vezels veilig en tijdig hun bestemming bereiken.

Contactgegevens
CHANGSHU AZURE IMP&EXP CO.LTD

Contactpersoon: Linda

Tel.: +86 15995938755

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)