Bericht versturen
Thuis ProductenPolyphenylene Sulfidevezel

Hoge hardheid Witte polyfenyleensulfidevezels met uitstekende weerbestandheid

Ik ben online Chatten Nu

Hoge hardheid Witte polyfenyleensulfidevezels met uitstekende weerbestandheid

Hoge hardheid Witte polyfenyleensulfidevezels met uitstekende weerbestandheid
Hoge hardheid Witte polyfenyleensulfidevezels met uitstekende weerbestandheid Hoge hardheid Witte polyfenyleensulfidevezels met uitstekende weerbestandheid Hoge hardheid Witte polyfenyleensulfidevezels met uitstekende weerbestandheid

Grote Afbeelding :  Hoge hardheid Witte polyfenyleensulfidevezels met uitstekende weerbestandheid

Productdetails:
Place of Origin: China
Merknaam: AZURE
Model Number: 2D*51MM

Hoge hardheid Witte polyfenyleensulfidevezels met uitstekende weerbestandheid

beschrijving
Verlenging: Hoog Dichtheid: 10,3-1,4 g/cm3
treksterkte: Hoog Vlamvertraging: Uitstekend.
Hardheid: Hoog Resistentie: Hoog
Kleur: wit chemicalResistance: Uitstekend.

Productbeschrijving:

Polyphenyleensulfidevezel is een buitengewoon materiaal, bekend om zijn uitstekende eigenschappen zoals hoge treksterkte, uitstekende weerbestandheid,en uitstekende vlamvertragingHet heeft een kookpunt van meer dan 400°C, waardoor het ideaal is voor toepassingen die extreme prestaties vereisen.De unieke combinatie van fysische en chemische eigenschappen maakt het een ideaal materiaal voor een breed scala aan toepassingen.Polyphenyleensulfide stof wordt ook gebruikt bij de vervaardiging van polyphenyleensulfide strengen,die kan worden gebruikt voor toepassingen zoals filtratieOver het algemeen is polyfenyleensulfidevezel een ongelooflijk technisch materiaal dat een superieure prestatie biedt, waardoor het een populaire keuze is voor veel industrieën.

 

Kenmerken:

  • Productnaam:Polyphenyleensulfidevezels
  • Kookpunt: > 400°C
  • Type:Zuivel
  • Breedte: 0,2-0,7 mm
  • Dichtheid: 1,3-1,4 g/cm3
  • Chemische weerstand:Uitstekend.
 

Technische parameters:

Vastgoed Waarde
Resistentie Hoog
Treksterkte Hoog
Type Zuivel
Hardheid Hoog
Chemische weerstand Uitstekend.
Dichtheid 10,3-1,4 g/cm3
Vlamvertragendheid Uitstekend.
Lange 51 mm, 64 mm
Kookpunt > 400°C
Kleur Wit
 

Toepassingen:

AZURE Polyfenyleensulfidevezels

AZURE Polyphenyleensulfidevezel is een soort hoogwaardig composietmateriaal gemaakt van polyphenyleensulfide dat wordt geproduceerd door de Chinese fabrikant.Deze polyfenyleensulfidevezel heeft een modelnummer van 2D*51MM en kenmerkt zich door een uitstekende weerbestandheidHet heeft een smeltpunt van 280-300°C en een uitstekende verlengbaarheid.

Polyphenyleensulfidevezel wordt veel gebruikt in vele industrieën vanwege zijn uitstekende prestaties. Het wordt vaak gebruikt als polyphenyleensulfide textiel voor het maken van kleding, tapijten,en andere zachte meubelsHet wordt ook gebruikt als polyphenyleensulfidecomposit voor het maken van vliegtuigonderdelen, autoonderdelen en andere hightechcomponenten.het is een veelgebruikt polyfenyleensulfide materiaal voor het maken van elektrische isolatie, kabels en andere onderdelen.

AZURE Polyphenyleensulfidevezel is de perfecte combinatie van prestaties en duurzaamheid, waardoor het de ideale keuze is voor een verscheidenheid aan toepassingen.vlamvertraging, en hoge hardheid, is het de perfecte keuze voor toepassingen die superieure prestaties en duurzaamheid vereisen.

 

Aanpassing:

Wij leveren op maat gemaakte polyphenyleensulfide (PPS) vezels voor verschillende toepassingen.

Onze Polyphenylensulfide stof, Polyphenylensulfide strengen, Polyphenylensulfide textiel, en Polyphenylensulfide touw zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van lengtes en kleuren.Onze AZURE merk PPS vezels zijn van de hoogste kwaliteit en zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Onze PPS-vezels staan bekend om hun hoge treksterkte, uitstekende vlamvertraging en zijn verkrijgbaar in twee lengtes: 51 mm en 64 mm.

Merknaam: AZURE
Modelnummer: 2D*51MM
Oorsprong: China
Kleur: Wit
Strekkracht: hoog
Vlamvertraging: uitstekend
Lange: 51 mm, 64 mm
Type: vezels

 

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en diensten op het gebied van polyphenyleensulfidevezels

We bieden technische ondersteuning en diensten om u te helpen de prestaties van uw polyphenyleensulfidevezels te maximaliseren.Ons technisch team biedt uitgebreide ondersteuning bij elk aspect van het product..

  • Informatie en advies over het product
  • Technische bijstand en probleemoplossing
  • Reparatie en onderhoud
  • Veiligheid en kwaliteitsborging

Wij zijn vastbesloten om u de hoogste kwaliteit van technische ondersteuning en service te bieden.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van polyfenyleensulfidevezels

Polyphenyleensulfidevezel moet zo worden verpakt dat het beschermd is tegen vuil, stof, vocht en andere milieufactoren.Het moet in een stevige container worden vastgezet zonder scherpe hoeken of randenDe verpakking moet duidelijk met de productnaam, de fabrikant of distributeur en de contactgegevens worden gelabeld.

De verzending van polyfenyleensulfidevezels moet zorgvuldig plaatsvinden en via een betrouwbare vervoerder worden uitgevoerd.De container moet duidelijk gemarkeerd zijn en de inhoud moet bij levering worden geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat er geen schade is ontstaan..

Contactgegevens
CHANGSHU AZURE IMP&EXP CO.LTD

Contactpersoon: Linda

Tel.: +86 15995938755

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)