Bericht versturen
Thuis ProductenPolyphenylene Sulfidevezel

Hoge treksterkte 51 mm polyfenyleensulfidevezel

Ik ben online Chatten Nu

Hoge treksterkte 51 mm polyfenyleensulfidevezel

Hoge treksterkte 51 mm polyfenyleensulfidevezel
Hoge treksterkte 51 mm polyfenyleensulfidevezel Hoge treksterkte 51 mm polyfenyleensulfidevezel Hoge treksterkte 51 mm polyfenyleensulfidevezel

Grote Afbeelding :  Hoge treksterkte 51 mm polyfenyleensulfidevezel

Productdetails:
Place of Origin: China
Merknaam: AZURE
Model Number: 2D*51MM

Hoge treksterkte 51 mm polyfenyleensulfidevezel

beschrijving
boilingPoint: >400℃ Hardheid: Hoog
meltingPoint: 280-300°C Dichtheid: 10,3-1,4 g/cm3
Vlamvertraging: Uitstekend. weerweerstand: Uitstekend.
Kleur: wit chemicalResistance: Uitstekend.

Productbeschrijving:

Polyphenyleensulfidevezelsis een soort synthetische vezels met een uitstekende vlamvertragendheid.met een smeltpunt van 280 °C tot 300 °C, de lengte van de polyphenyleensulfidevezel varieert van 51 mm tot 64 mm, en staat bekend om zijn hoge verlengbaarheid en duurzaamheid.auto'sDe brandwerendheid maakt het een populaire keuze in een breed scala aan industrieën.

Kenmerken:

  • Productnaam:Polyphenyleensulfidevezels
  • Smeltpunt: 280-300°C
  • Vlamvertraging: uitstekend
  • Breedte: 0,2-0,7 mm
  • Dichtheid: 1,3-1,4 g/cm3
  • Lange: 51 mm, 64 mm
  • Polyphenyleensulfide-strengen
  • Polyphenyleensulfidefilament
 

Technische parameters:

Eigenschappen Specificaties
Dichtheid 10,3-1,4 g/cm3
Vlamvertragendheid Uitstekend.
Type Zuivel
Smeltepunt 280-300°C
Kleur Wit
Weerstand Uitstekend.
Treksterkte Hoog
Chemische weerstand Uitstekend.
Verlenging Hoog
Hardheid Hoog
 

Toepassingen:

AZURE 2D*51MM Polyphenyleensulfidevezels

AZURE 2D*51MM Polyphenyleensulfidevezel is een vezel van uitstekende kwaliteit met een hoog smeltpunt van 280-300°C, uitstekende vlamvertraging en hoge verlengbaarheid.Het heeft een hoge weerstand en een dichtheid van 1.3-1.4 g/cm3 Het wordt gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen, van polyphenyleensulfide draden,Polyphenyleensulfidefilamenten en polyphenyleensulfide textiel voor de vervaardiging van een breed scala aan stoffen uit buitenkleding, casual wear, sportkleding tot medische en andere gespecialiseerde producten.

AZURE 2D*51MM Polyphenyleensulfidevezel is zeer duurzaam en bestand tegen slijtage, scheur en slijtage, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.Het is ook vlamvertragend en bestand tegen chemicaliënHet is ook bestand tegen ultraviolette straling en heeft goede elektrische isolatie eigenschappen.

AZURE 2D*51MM Polyphenyleensulfidevezel wordt veel gebruikt in de automobielindustrie voor de productie van remvoeringen, airbags en andere veiligheidselementen.Het wordt ook gebruikt in de lucht- en ruimtevaart- en defensie-industrie voor de productie van brandvertragende kleding en materialenBovendien wordt het gebruikt in de medische sector voor de productie van medische apparatuur en implantaten, evenals in de voedings- en drankenindustrie voor de productie van voedselverpakkingen.

AZURE 2D*51MM Polyphenyleensulfidevezel is een ideale keuze voor een breed scala aan toepassingen vanwege zijn duurzaamheid, slijt-, scheur- en slijtagebestandheid,uitstekende vlamvertraging en chemische weerstandHet is een uitstekende keuze voor de productie van een breed scala aan stoffen, medische apparatuur, implantaten, voedselverpakkingen en andere producten.

 

Aanpassing:

AZURE is gespecialiseerd in polyphenyleensulfide vezels, met uitstekende weerbestandheid, hoge verlengbaarheid en hoge hardheid.en twee lengtesWe leveren de beste polyphenyleensulfide strengen, polyphenyleensulfide stof en polyphenyleensulfide composiet, allemaal met ons modelnummer 2D * 51MM.Onze polyphenyleensulfidevezels zijn gemaakt in China., met de hoogste kwaliteit.

 

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en service van polyfenyleensulfidevezels

Bij XYZ zijn we toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit en de meest betrouwbare klantenservice voor Polyphenylensulfidevezelproducten en -oplossingen.Onze deskundige technische ondersteuning is beschikbaar om vragen te beantwoorden., evenals bijstand bij het oplossen van eventuele problemen.

Onze klantenservice vertegenwoordigers kunnen u helpen met productverzoeken, bestelstatus en begeleiding bieden bij het selecteren van het juiste polyfenyleensulfidevezelproduct voor uw toepassing.Bovendien, bieden wij diensten ter plaatse voor installatie, opleiding en onderhoud, evenals ondersteuning en monitoring op afstand.

Bij XYZ streven we ernaar dat onze klanten de hoogste kwaliteit van service en ondersteuning ontvangen.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van polyfenyleensulfidevezels

Polyphenyleensulfidevezels worden meestal verpakt en verzonden in plastic spoelen, dozen of golfkartonnen.Afhankelijk van de grootteVoor grotere hoeveelheden kan de vezel in een doos of karton worden verpakt.De klant moet de grootte specificeren, gewicht en gewenste verpakkingssoort.

Verzending zal worden uitgevoerd door de meest kosteneffectieve beschikbare manier. Als de klant een voorkeur heeft, moet dit worden vermeld op het moment van de bestelling. De klant is verantwoordelijk voor alle verzendkosten.

Contactgegevens
CHANGSHU AZURE IMP&EXP CO.LTD

Contactpersoon: Linda

Tel.: +86 15995938755

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)